Sjette sæson af ‘Sommerdahl’ nærmer sig: Ny information fremkommer

En medvirkende skuespiller deler detaljer om den kommende sjette sæson af TV 2’s populære serie.

Kort efter afslutningen på femte sæson af den vellidte serie ‘Sommerdahl’, som blev sendt den 23. juni, venter mange seere spændt på den næste sæson.

Under pressemødet for femte sæson blev det bekræftet, at en sjette sæson var under forberedelse, og nu er der kommet yderligere oplysninger.

Ved Røde Kors Klub 10-arrangementet på Roskilde Festival mødte Altomkendte.dk den unge skuespiller Thit Aaberg, der har en vigtig rolle i serien. Hun kunne afsløre flere interessante detaljer om de igangværende optagelser.

“Vi er midt i optagelserne lige nu. Vi har netop afsluttet første blok og er begyndt på anden blok, så seerne kan se frem til meget mere ‘Sommerdahl’ med mig og resten af holdet,” fortalte Thit Aaberg.

Det er tydeligt, at produktionen af sjette sæson er godt i gang, hvilket lover godt for seriens fans.

International anerkendelse Særligt hovedrolleindehaveren Peter Mygind har opnået stor popularitet, ikke kun i Danmark, men også internationalt. Serien ‘Sommerdahl’ er blevet distribueret til over 40 lande, herunder USA, Canada samt flere europæiske og sydamerikanske nationer, hvilket har resulteret i en verdensomspændende fanskare, der viser deres begejstring på forskellige måder.

Written by