Vær kreativ med akustikpaneler i din entré

Der er allerede mange, der har opdaget de smukke akustikpaneler. De kan bringe noget helt fantastik ind i et hjem og dermed sikre et samspil og et hyggeligt islæt, som det er svært ved at opnå på væggene med for eksempel maling.

Akustikpaneler er stilrene og vidner om den høje nordiske kvalitet, og derfor er det muligt at gøre dem til en integreret del af næsten ethvert hjem – uanset den måde, du har valgt at indrette dig på.

Og selvom de kan synes en smule ensformige, så har du faktisk et væld af muligheder for at indrette med dem. Det gælder selvfølgelig for eksempel i forhold til farverne – dem er der flere af.

Udnyt alt pladsen

Lad os tage et kig på din entré.

Den består ofte af nogle få kvadratmeter, og derfor skal de udnyttes til fulde. Det lille rum har nemlig mange funktioner at leve op til, og derfor er det vigtigt, at hver en plads udnyttes. Derfor er et akustikpanel praktisk. Ikke nok med at det er pænt, og det bringer noget varme ind i rummet, så kan du på panelet hænge alt fra hylder til knager og dermed gøre det til et møbel.

Det betyder, at kan få masser af plads til blandt andet jakker på dine tomme vægge og samtidig bevare et smukt og moderne udtryk.

Skab rene linjer i rummet

Og faktisk er der ingen grund til, at det er hele din væg, du fylder. Vil du gerne være ekstra kreativ, kan du forsøge dig frem med blot at lave en enkelt stribe enten på tværs eller på langs af din væg. Med et akustikpanel der hænger vandret på din væg, vil du opleve, at du har plads under. Den plads kan du for eksempel bruge til en lille bænk, som kan bruges, når skoene skal snøres.

Written by