4 smarte fitnessgadgets du bør eje

Elsker du at træne og gå i fitness? Vil du gerne gøre dit træningsliv lidt smartere? Den sunde livsstil bliver fortsat mere og mere populær, og danskerne er storforbrugere af fitnesscentrene. Motion gør os lykkelige, og derfor gør du klogt i at investere i lidt smart fitnessudstyr, så din træningsoplevelse kan gøres endnu bedre. 

I denne artikel kommer vi ind på 3 fitnessgadgets, som du bare må eje. 

1. Fitbit eller træningsur

Vil du gerne kunne tracke din træning? Se hvor mange kalorier du har forbrændt eller, hvor mange kilometer du har løbet? Så skal du investere i et Fitbit. Et Fitbit er et smart lille fitnessgadget, som måler din puls, skridt og kalorieforbrænding via små sensorer omkring dit håndled. Uret kobles til en app på din smartphone, hvor du løbende kan holde øje med dine træningsresultater. 

2. Massagepistol

Det sunde fitnessliv handler ikke kun om, hvad du gør, når du træner. Det handler også om, at du passer godt på din krop efter træningen. En massagepistol kan hjælpe dig med at restituere hurtigere og komme de ømheden i dine muskler til livs.

Med en massagepistol i hjemmet kan du altid snuppe en 10 minutters massage, når du har brug for det – så bliver du hurtigere klar til at komme tilbage til træningen. På https://nysport.dk/massagepistol/ kan du se de 10 bedste massagepistoler, som har vundet bedst i test. 

3. Gode høretelefoner

Der er ikke noget mere irriterende end at blive viklet ind i høretelefonernes ledninger, mens man er ude og træne. Heldigvis er de gamle høretelefoner med ledninger blevet erstattet af Bluetooth modeller, som er langt bedre at bruge, når man træner.

Det er dog vigtig at dine høretelefoner også er svedresistente, så de kan tåle at være med i fitness. En god træningssession kommer ofte med en del sved, og sved kommer også i ørerne. Sørg for du kan træne uden bekymringer med et par Beats eller AirPods, som kan tåle det fugtige miljø. 

4. Smart rope

Vidste du at der fandtes en smart opgradering af et sjippetov? Den er god nok. Nu kan du også være ekstra smart, mens du sjipper. Sjipning er faktisk en utrolig effektiv og intens form for cardio, som med garanti vil give dig sved på panden. Et smart rope er et Bluetooth udstyret sjippetov med smarte LED lys der viser trecifrede numre foran dig, der tæller op, hver gang du hopper. Det er en alternativ og super motiverende måde at sjippe på.

Written by