Glæd dit barn med en julekalender

Vil du gerne glæde dit barn med en julekalender i år? Så har du en masse muligheder at vælge imellem! Hvert år til jul udkommer der flere forskellige julekalendere fra populære mærker, som Lego, Playmobil og Scheich. Derfor er der gode forudsætninger for, at du kan finde en særdeles god julekalender til dit barn. Om det så er en med Lego, chokolade eller slik, så er der en julekalender for dit barn. Læs herunder om 3 forskellige bud på julekalender til børn herunder i denne artikel. 

 

Gurli Gris julekalender

Gurli Gris er en yderst populær og elsket tv-karakter, som flere børn kender til. Så hvorfor ikke give dit barn en Gurli Gris-julekalender i år? Kalenderen er fuld af små overraskelser, som dit barn kan åbne hver dag. Det er den perfekte måde at få dit barn til at glæde sig til julen på! Julekalenderne fra Gurli Gris kan se forskellige ud. Nogle kommer med 24 små ting, mens andre kommer med en ny fortælling hver dag i form af en bog. Så har du noget at læse for dit barn om aftenen, før han/hun skal puttes. 

 

Lego Star Wars julekalender

Har du en lille Lego-fan derhjemme? Så er Lego Star Wars-julekalenderen det perfekte valg! Denne kalender kommer med 24 forskellige minifigurer, hver fra en anden scene i filmene. Så dit barn kan genopleve alle sine yndlingsøjeblikke fra filmene. Kalenderen er også et fint byggeprojekt, som dit barn kan lave hver dag. Det er specielt godt til børn, der elsker at fordybe sig og bygge ting. Til slut har dit barn sit eget Lego Star Wars sæt at lege med, og som han/hun kan bygge om på ny igen og igen. 

 

Julekalender med slik

Har dit barn en sød tand? Så vil han/hun sikkert elske at kunne åbne en ny låge hver dag, der gemmer på noget slik. Om du vælger at lade dit barn spise det på dagen eller gemme det til fredagsskålen, er helt op til dig.  Men det er helt sikkert en kalender, der vil gøre dit barn glad. Du kan også finde kalendere med forskellige typer slik. Du kan f.eks. finde en med kun chokolade, eller en med en blanding af forskellige slik som f.eks. surt slik og vingummi. Så der er helt sikkert noget for enhver sød tand derude. 

Dette er kun tre bud på, hvordan en julekalender til børn kan se ud. Hvis du er interesseret i at se flere, så klik her og find den perfekte julekalender til børn.

Written by