Livstil med hund

Fylder hunden en del af dit liv ? 

En god livsstil kan være rigtig mange ting. Nogen af os sætter pris på vores arbejde og tit og ofte fylder det rigtig meget af vores identitet. Andre går rigtig meget op i en sport og på den måde kan det tit og ofte definere os som mennesker. Andre gange fylder børnene rigtig meget og i en periode er der ikke tid til meget andet end at sørge for børnene og sikre de får en god opvækst og gode vilkår på fremtiden.

Livsstil kan være rigtig mange ting

Men en livsstil behøver ikke være et arbejde eller dine børn. Det kan også bare være dig selv og måske et kæledyr. Det er ikke alle der lever i parforhold og der findes rigtig mange singler. Her finder man typisk nogen hobbys som man bruger meget tid på og som pludselig er et stort omdrejningspunkt i ens personlige liv. 

Typisk ser vi det med kæledyr og især hunde. Hunden kaldes ikke for sjovt mandens bedste ven. Hunden er ligeledes loyal og altid glad når du kommer hjem så det er et liv fyldt med fordele. Motion er der rigeligt af og udflugter kan være tusind steder hen. Socialt er det også for man møder mange på sine ture. Går du f.eks i hundeskoven og på hunde udstillinger så møder du masser af mennesker på din vej. Hvis du virkelig går op i din hund så bliver det hurtigt en livsstil. Du vil også hurtigt erfare at det koster en masse penge. Du skal bruge alt fra et billige hundetegn til alt i udstyr til din hund. Igen er der bare at sige at har du ikke børn overtager hunden eller dit kæledyr hurtigt den funktion og man erfarr man bruger lidt flere penge på sin hund end ellers normalt.

En livsstil kan derfor være meget andet end arbejde, børn og måske din sport. Det kan også være rejser, udendørsaktiviteter og især dit kæledyr.

Written by