Den perfekte fødselsdag: Escape Room og masser af sjov

Leder du også efter en god fødselsdags gaveide som du kan tage med dig og bruge til en af dine nærmeste? Ja, så er du heldig for det finder du lige her.

Fejrer fødselsdag med Escape Room, lækker grill buffet og meget mere lige her

Hvad er et Escape room?

Kort sagt, så er det en rum som du skal bryde ud af ved at løse en række gåder og mysterier. Det er en sjov aktivitet som man kan være flere til og er super underholdende når man forsøger at løse de gåder der nu måtte være. Formålet er at løse så mange indtil man til sidst for givet en kode til døren eller finder nøglen. Alle kan være med og bidrage til det, og det er især sjovt for dem som elsker at læse en god krimi bog eller er god med gåder.

Hvorfor er det en god oplevelse til fødselsdage?

Det er en favorit netop fordi det er så underholdende og alle kan være med og bidrage. Det giver spænding til arrangementet og hjælper med at holde fødselsdagen i gang.

Hvad kan du ellers finde på

Andre sjove aktiviteter kunne være Bowling, som er en crowd pleaser ved netop at være en sport for alle. For de lidt mindre, så kunne en tur i legeland eller trampolinpark også være en god ide, da det er med til at alle har det sjovt og er aktive.

Efter en lang og sjov dag, kan du så selvfølgelig runde fødselsdagen af med en tur ind til en lækker grillbuffet, for at sikre at der noget til enhver smag.

 

Written by