Airtracks og fodbold reboundere – sjove aktiviteter til børnene!

Er dine børn vilde med at spille fodbold, men bliver trætte af at altid skulle spille på en smal bane? Så er airtracks og fodbold reboundere noget for dem! Med et airtrack i haven kan de nemlig lave deres helt egen stor fodboldbane, hvor der er god plads til at løbe og sparke længere ud end på en traditionel bane. Og med en fodbold rebounder kan de øve sig i at sparke til mål, så de bliver bedre til at score til den rigtige kamp. 

Airtracks giver mulighed for stort løbeområde

En airtrack er et stort, oppusteligt underlag, som er perfekt til at have i haven. Når det er oppustet, har det samme form som en traditionel fodboldbane, men alligevel er der mere plads, fordi banen ikke er begrænset af linjerne på en almindelig bane. Det betyder også, at der er mere plads til at løbe og sparke længere ud. Derudover kan I selv bestemme, hvor store målene skal være – I behøver ikke realistisk set at bygge dem op som tremmeselskaberne! Nogle airtracks har endda inbyggede mål i form af nettdler dangling fra canopeen over banen. Dette giver mulighed for mange timers sjov i haven for alle aldersgrupper. Faktisk kan det være svært at få børnene indendørs igen efter de har oplevet den frihed, som en airtrack giver dem!  

Fodbold rebounder – øv dig til den rigtige kamp!

En anden mulighed for sjov og motion i haven er en fodbold rebounder. Dette er et apparat, der returninger bolden igen og igen, når man sparker mod det. Dermed har man mulighed for at øve sig i forskellige teknikker uden at skulle have et andet menneske eller et dyr med til at returnere bolden. Mange reboundere har justerbare vinkler også, hvilket betyder, at man kan øve sig i forskellige slags skud – hvis man vilhave det sværeste spiloplevelse. De fleste producenter anbefaler dog fodboldspil reboundere fra 5-6 års alderen og op efter. Pga. den hoje fart på bolden kan små børn let blive skræmte eller kede sig af apparatet. Men for større børn vil en fodbold rebounder give timer med sjov!  

Konklusionen:

Air tracks og fodbold reboundere er sjove aktiviteter for børnene – især hvis de elsker at spille fodbold! Airtracks giver mulighed for masser af bevægelse og frihed i haven – friheden fra normale banelinjer betyder forskellige muligheder for leg sammen med andre eller alene. Med en fodbold rebounder kan barnet øve sig i teknikkerne indtil perfektion – retning og fart på boldspark kan justeres på mange models, så Herculean præstation har potentiale! Disse to ting vil give timer af motionsleg udendørs – sikkerhedsforskrifterne tillader ikke disse legeredskaber indendørs (i hvertfald ikke permanent), men de fleste producenter lover lang levetid trods regn og rusk! Sommeren nærmer sig hastigt sin afslutning herhjemme i Danmark – men mens vi venter på solskinstimerne igen neste år, lad os kaste os ud i legen med disse to fantastiske redskaber!

Written by