kaffekapsler abonnement

Kaffekapsler på abonnement

Man må sige at kaffekapsler på abonnement virkelig er vundet frem på det danske marked de sidste par år.

Men det er ikke kun kaffekapsler som vi Danskere er glæde for at få på abonnement, man kan næste få lige hvad hjertet begære i dag på abonnement. Alt fra underbukser og strømper, til specialøl og champagne. 

Men hvorfor få ting på abonnement?

Jeg tror at det for de fleste kan beskrives med 2 simple ord. Det ene er Nemt og det andet er billigt.

Abonnementstjenester har dog også ændret det så de seneste par år. Før i tiden, var det meget normalt at man var bundet til et abonnement i fx. 6 måneder og det ofte utrolig svært at komme ud af, når man først var kommet ind.

Det har dog over en bred kam, ændret sig nu.

I dag findes der meget få abonnementer hvor du der binding på. Det er gået op for virksomheder at ja, danskerne er glade for abonnementer, men det skal være på kunden præmisser.

Det vil du fx. kunne se på virksomheden Biokapslen.dk, som sælger kaffekapsler på abonnement.

Her får man tilbudt som forbruger først at smage kaffen, ved at købe en lille smagspakke til 29 kroner, inklusiv fragt.

Lige så snart man bestiller, for man en profil på deres hjemmeside, hvor man vil kunne ændre sin sammensætning af kafferne, vælge en anden forsendelsesdato, pause eller opsige sit abonnement.

Fra man bestiller sin prøvepakke og indtil ens abonnement starter går der hele 14 dage – så man har altid masser af tid til at nå at smage på alle de forskellige kaffekapsler som man har modtaget.

Samtidig er biokapslen.dk rigtig god til at minde dig om dit abonnement – i de 14 dage, hvor du smager på kaffen, modtager du ikke mindre de 4 mails, som minder dig om dit abonnement og at du skal tage stilling til om/hvad du skal modtage næste gang.

falder kaffen ikke i din smag, kan du nemlig blot gå ind og trykke “opsig” og så modtager man ikke mere kaffe.

Synes du ikke 14 dage er lang nok tid til at nå at smage på kaffen, så kan du logge ind på din profil og vælge en forsendelsesdato som ligger lidt længere ude i fremtiden.

Du kan læse mere om deres abonnemnet på kaffekapsler her www.biokapslen.dk 

Written by