3 tørklæder til hver sin style

Der er ingen grund til at fryse denne vinter – ikke når du har et udvalg af smukke tørklæder til at holde dig varm! I denne artikel viser vi dig tre forskellige måder at bære et tørklæde på, afhængigt af din stil. Vi giver også nogle tips til, hvordan du vælger det rigtige tørklæde til dig. Så læs videre, og gør dig klar til at pakke dig ind i luksus!

Det klassiske look

Den første stil er det klassiske look. Til dette har du brug for et langt, rektangulært tørklæde. Fold det på midten på langs, og læg det rundt om halsen, så de to ender hænger ned foran dig. Tag derefter hver ende og før den gennem den løkke, der er skabt af folden. På den måde får du en god, tætsiddende pasform, der vil holder dig varm hele dagen lang.

Det fashionistiske look

Hvis du er på udkig efter noget lidt mere vovet, kan du prøve fashionista-looket. Vælg et tørklæde, der er langt og tyndt, til dette. Vikl det om halsen én gang, og lad enderne hænge ned foran dig. Tag derefter den ene ende og lav en løkke. Tag derefter den anden ende og tråd den gennem løkken. Det giver et løst, stilfuldt look, der er perfekt til en aften i byen.

Det hyggelige look

Endelig har vi det hyggelige look. Det er perfekt til de kolde vinterdage, hvor du bare har lyst til at blive indendørs og hygge dig med en god bog. Til denne stil skal du vælge en tyk, fluffy tørklæde. Vikl det rundt om halsen et par gange, og lad enderne hænge ned. Det holder dig varm og giver samtidig dit outfit et strejf af stil.

Er det moderne at bære tørklæder?

Svaret er ja – tørklæder er helt sikkert på mode! De er blevet set på de bedste designeres løbebaner og kan ses i fashionistaers street style verden over. Hvis du gerne vil holde dig opdateret med de nyeste trends, skal du sørge for at have et par forskellige tørklæder i din garderobe. Tørklæder er et alsidig beklædningsdel, som du kan style dig med, som du øsnker. Det kan både være på hovedet, om halsen eller om dine skuldre. Du kan også have den på indeni eller udenpå din frakke. Du kan varierer det efter dit humør, dit outfit eller vejret. Tørklæder fås i flere størrelser og farver, så du kan finde et der matcher din stil.

Written by