3 tips til fest i haven

Din søn har fødselsdag, Din mor fylder 50. Det skal være fest. Og det er i haven! Hvordan skal det forløbe sig. Hvilket mad, telt, åbenhimmel? Der er mange muligheder og mange problemer man kan løbe ind i. I nedstående artikel kommer vi med 3 tips til hvordan du kan holde din fest i haven.

1.      Uformel udsmykning

Tænk kreativt. Du er udenfor og man kan tillade sig meget mere end som så. Gør det mere rustikt og lav noget selv. Lav det til en dag med familien hvor i hygger. Pynt træerne op og tag det helt gamle bestik frem fra gemmerne. Pynt det måske lejede telt op med lyskæder og stil stearinlys på bordet. Fantasien har næsten ingen grænser. Drikkevarerne kan komme i en trillebør, eller du kan gå den finere vej og stille en champagne i køleren fyldt med is. Giv dem en på opleveren.

2.      Loungeområde

Alt for ofte ser man samtalen gå ved de hårde stole, blandt gæsterne på bordet. Det også helt fint. Men giv dem en mulighed for at samle sig et andet sted, så man ikke kun snakker med sidemakkeren. Puder, tæpper, liggestole, gode bænke, et lille drinkshjørne eller en bar. Du kan pimpe det op som du vil. Find en masse fakler frem og tænd dem så natten bliver meget mere intim og hyggelig. Havefester kan være noget af det bedste i verden. Så husk at forbered alle de besværlige ting.

3.      Maden

Måske den største post at tænke på. Det her vandende skilles. Enten elsker du at lave mad, og kaster dig ud i 40 kuverter. Eller også tager du den nemme løsning. Udlejning madvogn. Det kan også være den helt rigtige løsning! Man kan få mad fra alle verdensdele og i fantastisk kvalitet. Her får du lov til at puste ud og tænke på alle de andre ting. For maden tager tid! Husk hyggen – fest i haven er godt.

Written by