3 måder at forkæle dig selv eller din kæreste hjemme!

Selvom vi snart er i december, har jeg her lavet en lille artikel som handler om hvordan du kan forkæle dig selv eller din kæreste.  Jeg håber en af ideerne falder i din smag, og du vil give dem et forsøg. Som en ægte københavner syntes jeg at det er helt fantastisk at gå ud, tage på cafe, vinbar, restaurant eller bare ud og være lidt social. Men der er også forkælelse til dig der ønsker at blive hjemme med i denne guide. 

1. Sørg for en lækker gang tapas, her er der meget svingende niveau, på det man køber færdigt, men hvis du kan finde en god tapas restaurant, er det helt klart det nemmeste valg. Man kan også gå med den lidt mere krævende løsning, hvor man selv står for inkøb af forskellige oste, pølser, skinker og hvad der måtte høre sig til at lækkert tilbehør, naturligvis med et lækkert ciabbata brød til, fra den italienske bager. 

2. Massage & wellness . 
Selvom man gerne vil holde hyggen hjemme, kan man komme virkeligt langt, med en god olie, f.eks en mandel olie, nogle duftlys og naturligvis en god flaske prosecco som skal nydes til. Sæt noget afstressende lounge, eller måske lidt jazz musik på anlægget, som kan køre i baggrunden. Der findes et hav af ansigtsmasker, fodmasker, osv osv. vær lidt kreativ og sammensæt en forkælelses aften hvor du holder din kæreste i fokus. 

3.Hjemme frisør

Jeg har for nyligt opdaget et for mig, nyt koncept. bestil en tid til dig selv eller din kæreste, eller måske jer begge. Frisøren kommer hjem til jer, og i kan således slappe af og nyde at blive klippet, farvet eller måske noget helt tredje, i jeres egne omgivelser, og uden at skulle køre frem og tilbage, eller skulle stresse over at finde parkering osv. 
Priserne er virkeligt fornuftige, og jeg har fundet en som jeg virkeligt kan anbefale. Dygtig og meget erfaren. Du kan finde hendes hjemmeside her: mobil frisør

Det var det for denne gang, god fornøjelse med jeres forkælelses aften, og husk at nyde hinanden. 

Written by